Maak kennis met het kernteam van Queen of Hearts: dit is Joske van de Weg!

Na het ontdekken van het HELLP-syndroom doordat ik het zelf kreeg, Googelde ik me suf op de klachten die bleven. Maar echt begrip of voet aan de grond krijgen lukte niet, tot ik bij het MUMC terecht kwam. Dat gevoel: dat er dokters zijn die weten, erkennen en zien dat er wat met je is, dat vergeet ik niet meer. Het was het begin van een nieuwe Joske.

Gezien en gehoord worden dat gun ik elke vrouw. Ik draag hieraan bij door de Social Media van Queen of Hearts te beheren en te helpen met communicatie. Het is mijn missie om wetenschappelijke kennis begrijpelijk, toegankelijk en leuk te maken. Èn om veerkracht, verbinding en energie te verspreiden. Zo timmeren we aan een community waar je op kunt bouwen.

Ik worstel graag met woorden en heb een diploma Nederlands en drama op zak. Ik ben werkzaam in het onderwijs. Ik weet dat tegenslagen je uitdagen tot een nieuwe zelf. Je groeit naar wat nodig is, omdat je niet anders kunt. Daar schuilt een grote levenslust en veerkracht in. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ‘goed werk’ gezien moet worden en dat ons bereik van belang is voor onze missie: een mooie zwangerschap voor iedereen met goede voor- en nazorg. Geen vrouw zou moeten Googelen naar het juiste (na)zorgtraject. Lets build an empire!

Volg, schrijf, deel, post, help mee!
Facebook
Twitter
LinkedIn