Zwanger zijn. Het is het mooiste wat een vrouw kan overkomen. In veel gevallen.Toch is een stralende zwangerschap geen vanzelfsprekendheid. In 10% van de zwangerschappen ontwikkelt de moeder serieuze complicaties met gevaar voor moeder en kind.

Zwangerschapscomplicaties hebben een enorme impact op het lijf en het leven van een vrouw.

Doordat er te weinig bekendheid en bewustzijn over dit thema is, worden de lichamelijke en psychische klanten vaak niet erkend door werkgevers, (bedrijfs)artsen en zelfs de omgeving van de vrouw.
Het gevolg: je voelt je enorm eenzaam op je weg.

Het komt goed met je! Heb vertrouwen!

In Queen of Hearts, De Kracht van Kwetsbaarheid, ver tellen 6 bijzondere en succesvolle vrouwen die allen een probleemvolle zwangerschap hebben gehad hun verhaal.Verhalen over pijn en verdriet, maar vooral ook over vertrouwen en hervonden kracht.

Een kracht- en inspiratiebron voor vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt of er misschien nog middenin zitten.

Recensie

De meest in het oog springende naam is die van presentatrice Eva Jinek, maar na het lezen van dit boek zou ik alle zes de vrouwen naast elkaar op het hoofdpodium willen plaatsen. Wát een inspiratie en wat schuilt er een kracht in die kwetsbaarheid. Het boek is dan ook een absolute aanrader voor iedere moeder, maar eigenlijk ook voor iedere partner die meer wil weten over, of zich beter wil kunnen verplaatsen in, de belevingswereld van de vrouw en jonge moeder. Met dit boek heb je écht iets heel waardevols in handen.

Robin van Tilburg

Auteur van Kickstart je Vaderschap

Klik hier voor de hele recensie van Robin

Dit boek is mede mogelijk gemaakt door en met speciale dank aan

Dit boek is mede mogelijk gemaakt door en met speciale dank aan

Meer dan 10 boeken bestellen? 

Neem contact met ons op

Queen of Hearts

Disclaimer | Privacy | Queen of Hearts 2020

Design by StuCon Advisory